Werkwijze van Oxi Cleaning


1. VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

2. VOORSTEL
OP MAAT

Op basis van wat u nodig heeft, maken we een offerte.

3. SCHOONMAAK OP VASTE MOMENTEN

Wij maken schoon op de momenten dat het u past.

4. EEN SCHOON HUIS OF KANTOOR

Genieten van een propere ruimte.

We clean smart


Zoals de titel ook aangeeft, biedt Smart Cleaning voornamelijk voordelen op het gebied van efficiënt schoonmaken. Deze methode heeft namelijk als grootste kenmerk dat de chemie het vuil losweekt. Hierdoor wordt er dus minder inspanning gevraagd van de schoonmaker/schoonmaakster om vuil los te krijgen door te intensief te schrobben.
Verder zijn de speciale moppen niet gefabriceerd om veel wrijving te veroorzaken, maar meer te focussen op het absorberen van vuil. Dit maakt het schoonmaken dus minder intensief. Door goede absorptie zal er ook minder vuil verspreid worden.

Hierbij wordt er ook rekening gehouden met het verminderen van waterverbruik en het gebruik van ecologische schoonmaakproducten, wat tevens aansluit bij de groene visie van Oxi Cleaning.


& green


Ons bedrijf is een groen schoonmaakbedrijf. Oxi Cleaning vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien.